Guide til valg av felleski

Dersom du er usikker på hva slags ski som passer best for deg er du ikke alene. Vi får ofte spørsmål angående dette.

Det viktigste å tenke på er typen bruk samt erfaring og teknikk. Det er også viktig å være helt ærlig og presis når det gjelder din egen vekt. 

 

Markaski/Turski

Om du er ute etter en enkel og stabil ski med godt feste vil Rossignol R-Skin Escape passe deg. Dette er en flott tur- og markaski som er litt bredere enn de andre modellene, hvilket gir god stabilitet, samtidig har den også litt mykere spenn som gir godt feste i enhver situasjon. Denne skien er utviklet med en nybegynner/enkel turgåer i tankene og bører preg av å være en egnet ski for disse gruppene. 

                

 

Allround ski

Dersom du er en mer jevnlig mosjonist og turgåer vil vår bestselger Rossignol R-Skin eller R-Skin Stiff passe deg godt. Dette er en ski som er lett å føre og få godt feste med, selv uten den beste teknikken. Skien merkes også god og stabil og har høstet god kritikk for dette i tester.

                    

Trening/racing ski

Har du en god teknikk og ønsker en ski som egner seg best til trening kan vi anbefale deg 2018 nyheten fra Rossignol, nemlig R-Skin Premium. Dette er kanskje den raskeste felleskien på markedet og er utstyrt med en helt ny spennkonstruksjon.

Ønsker du en litt rimeligere, men fortsatt god racingski, er Rossignol R-Skin Race et veldig godt alternativ.