Vinterhalvårets redning; hodelykta

Snøen daler, gradestokken synker og dagene blir kortere. Det er mange som sliter med treningsmotivasjonen om vinteren med glatte veier og både mørkere morgener og kvelder. Men, er en tur med hodelykt eller rett og slett bare lyset fra månen en fullmånekveld, prøvd?

 

Jobben ankommes før sola har stått opp og på veien hjem har den allerede gått ned igjen. Klart dette kan virke tappende på både energi og sinn. En metode for nettopp å booste energinivået, er aktivitet, bevegelse og frisk luft. Flere sverger til treningssentrene om vinteren og venter med utendørstreninga til fuglene sitter i treet og synger. Når det skal være sagt, er innendørstrening også utrolig bra trening, men å være ute i frisk luft gjør noe helt spesielt ved en. Følelsen av å sette seg på brennende setevarmer i bilen og komme inn igjen til varm stue med roser i kinnene, er uvurderlig.

 

Med en god hodelykt, kan utendørstrening gjennomføres en mørk ettermiddag etter jobb. Det er noe fascinerende med hvordan ting ser annerledes ut i mørket. Tempoet blir vanskelig å kjenne på og den faste ruta blir helt som ny. Hos Kajakk og Fritid kan du gå til innkjøp av en god lykt å ta med ut på kveldsøkta. Er du virkelig heldig med været, kan lykta forbli avslått og månen lyse vei. Undertegnede (for øvrig en ivrig skiløper med mange turer i banken) vil tørre å påstå at en av livets fineste skiturer har vært i måneskinn en vinterkveld.

 

Det er så mange muligheter til trening utendørs også om vinteren. Med hodelykta på, trenger verken sykkel- eller løpesesongen å vente til vårens ankomst, og skituren trenger ikke spares til søndag formiddag. Kom deg ut og kjenn kulden rive i nesa. Det, det er deilig, det.

 

Hilsen fra

Felleski.no/Kajakk & fritid AS

 


Legg igjen en kommentar

Vennligst legg merke til at alle kommentarer må godkjennes før de publiseres