Lysere tider i sikte

Fuglene synger, hestehov og blåveis blomstrer i grøftekantene og den bare asfalten kommer til syne. Hva øker motivasjonen for å komme seg ut, mer enn det? Når sola skinner og våren melder sin anmarsj, er det ikke annet enn smil å se rundt om i gatene. Vinterdepresjon og lav treningsmotivasjon erstattes med våryr og treningslyst.

 

Det er vår og mulighetene for utendørstrening øker i takt med temperaturen på gradestokken. Nevner i fleng; padling, løping, bootcamp, rulleski, sykkel … Bruk årstiden til å teste nye treningsformer, som gjerne er mer utfordrende å få til på vinterhalvåret. Frister formiddager ute på fjorden, elva eller sjøen, har Kajakk og Fritid utstyret som trengs. Sjekk vårt utvalg av kajakker her: https://www.kajakk-fritid.no/kajakk/kajakker.

 

Alt blir liksom litt enklere i tiden framover. Lyset jobber ikke mot, men med oss. Tykke, tunge jakker kan pakkes i boden. Varsellampen for glatte veier er slukket. Nå er det ingen grunn til å sitte inne. Det er heller ingen unnskyldninger. Naturen og været skal utnyttes, og det til det fulle. Vi i Kajakk og Fritid AS skal hvert fall nettopp dette.

 

Rull ut sykkelen, knyt joggeskoene, se mulighetene i naturens eget styrkerom, ta barna med ut i frisk vårluft, sank fregner på nesa eller styrk overkroppen med en padletur på fjorden. Det er lysere tider i sikte.

 

Smilende hilsener fra oss i Kajakk og Fritid AS


Legg igjen en kommentar

Vennligst legg merke til at alle kommentarer må godkjennes før de publiseres