Felleski for alle

Foto: Jørn-Are Longfjeld

 

Felleski er genialt for deg som føler du ikke har skiteknikken helt inne. For deg som kanskje ikke bruker mest tid ute i skiløypene, men gjerne vil være med familien eller vennegjengen på skitur en solrik søndag, sånn en gang i blant. Med felleski slepper du å ha det beste frasparket mot underlaget, for skiene, de sitter bra uansett, de. Ingen teknikk eller skiform kreves. Ved kjøp av alle ski, tilpasser nemlig butikken skiene slik at de skal passe akkurat deg. Kanskje har du noen dårlige minner fra skiturer der kompisen, broren eller venninnen din har hatt gode ski, kjempefeste, mens du selv har slitt med glipptak og irritert deg grenseløst over det, for dere har jo smurt med nøyaktig den samme smurninga? Det var vel blå ekstra også under Jonas’ ski? Sannsynligvis er svaret på dette at kompisen din har et bedre fraspark og teknikk enn deg. Han får feste på mindre smurning enn det du vil få med et noe slappere fraspark. Gå for felleski – gå for turer som ikke krever form eller skiteknikk!

Felleski løser en smørekrise. Vekslende forvirrede blikk mellom gradestokken og smørekofferten er forbi. Med smørefrie ski er det ingen forarbeid i smørebua før skituren, og festet og gli er det likevel ingenting å utsette på når du først kommer deg ut i skisporet. Ikke bare slepper du selve jobben, men med smøreansvaret kommer det alltid masse tilbakemeldinger i etterkant. Lite fornøyde familiemedlemmer som mener de kunne smurt skiene mye bedre selv. «Hva er det du har under skia mine?!», «Det kladder noe innmari, jeg kommer ikke framover.» og «Jeg glepper på hvert tak!», er typiske kommentarer familien fyrer løs underveis på turen. For å unngå alle klager; gå for smørefritt og ikke kjenn på følelsen av å gi dårlig service lenger. 

Felleski gjør det som vi skjønner enkelt for deg som ikke har peiling på skismøring eller skiteknikk, men visste du at felleski også er et ypperlig valg for deg som går raskere og oftere turer, og generelt er en ivrig skimosjonist, eller til og med konkurranseløper? Med de godt utvikla skia, som nå er på markedet, er det såpass lite å utsette på et par med feller, at de fint kan brukes av den mest ambisiøse. De råeste på markedet, ifølge TV2s store felleskitest, er Rossignol sine testvinnere innen felleski. Snakk med oss på Kajakk og fritid AS, og vi vil hjelpe deg på veien mot vinterens mål.

For barna har det lenge vært aktuelt med smørefrie ski, men da ikke nødvendigvis skikkelig felleski. Det mest stemningsdrepende ute på en ellers fin søndag i naturen, er sure og grinete unger, på grunn av ski de ikke er fornøyde med. Gå for felleski til hele familien, så blir både liten og stor strålende fornøyde.

 Som du skjønner; smørefritt er for amatøren, idioten i smørebua, den ambisiøse og for barna. Felleski er for ALLE!


Legg igjen en kommentar

Vennligst legg merke til at alle kommentarer må godkjennes før de publiseres