En rimelig skisport

Et skipar for mildt føre, et for trå og kald snø, og et par for hver av de hundre resterende førene en kan møte på med det norske vinterklimaet nå til dags. En smørekoffert som dekker både varme påsketurer, vidunderlig vinterføre og produkter egnet til konkurransefart. Å drive skisport og trene på ski kan fort bli dyrt. I dag finnes det ulike varer for hver minste lille detalj. Dagens forbrukersamfunn har lett for å falle i denne utstyrsfella av et hysteri. Hvordan er det mulig å få gode skiopplevelser, som samtidig ikke nødvendigvis trenger å koste så mye?

 

Å investere i et par felleski er en god ide. Med et par felleski i boden slipper en handle inn skismøring til store summer. For er det noe som virkelig koster skjorta, så er det nettopp skismøring. Med feller under skia bruker en det samme under skiene til alle fører, og får like godt feste på nesten alle fører. Vanlige ski krever derimot et produkt for så å si hver eneste grad av temperatur i både luft og snø. Hvordan kan dette være billig da vinterværet i dag kan forandre seg på kun en liten time?

 

Skiprisene på felleski er ikke generelt høyere enn ski uten fell. Da sier det seg selv at om valget faller på felleski, vil dette være gunstig økonomisk. Ski som må smøres, fører med seg ekstremt mange ekstrakostnader, som felleski ikke gjør. Kvalitetstrening skal ikke behøve å koste særlig. Velg felleski, unngå utstyrshysteriet og dra av gårde på trening helt uten en bismak av pengebruk i fleng. 


Legg igjen en kommentar

Vennligst legg merke til at alle kommentarer må godkjennes før de publiseres